Fri, 30 Oct 2020 01:46:09 +0000
magyarország-legszebb-szállodái

Gyulai Várfürdő Online Főoldal Várfürdő hírek Galéria Elérhetőség E-mail Címkék Árlista Nyitva tartás Előző Következő FÜRDŐZZÖN BIZTONSÁGOSAN! FÜRDŐZZÖN BIZTONSÁGOSAN A GYULAI VÁRFÜRDŐBEN A COVID-19 JÁRVÁNY IDEJE ALATT IS! Elolvasom » VÁRFÜRDŐ NYITÁS 2020. MÁJUS 30-ÁN! Örömmel tájékoztatjuk Önöket, hogy a Gyulai Várfürdő 2020. május 30-tól újból várja Vendégeit! Amikor a pillanat eljön, mi itt leszünk! Segíts nekünk, hogy az üzenetünk minél több barátunkhoz eljusson, ugyan jelenleg a legokosabb, ha otthon maradtok, de am... Átmenetileg Zárva! Tájékoztatjuk Önöket, hogy a Gyulai Várfürdő 2020. március 18-tól visszavonásig ideiglenesen felfüggeszti a vendégek fog... Gyógytorna a nappalidban! Gyógytorna a nappalidban, a Gyulai Várfürdővel! Ajándékutalvány Ajándékutalvány a Gyulai Várfürdőbe Gyógyászat zárva Az új koronavírus fertőzés megjelenése miatt kialakult helyzetben igyekszünk mindent megtenni Vendégeink zavartalan és b... A Magyar Fürdőszövetség tájékoztatója A mai napon az alábbi tájékoztatást kaptuk a COVID-19 koronavírus járványról.

A várfürdő mellett állítják fel az óriáskereket - Gyulatelevízió

A jegykiadás utolsó időpontja zárás előtt egy órával.

2020-06-24 Gyula látnivalók, Híreink A Gyulai Várfürdő szomszédságába költözik a 35 méteres óriáskerék, amelynek építése június 24-én kezdődik, és június 26-án délutántól várja a látogatókat. A város új látványossága 24 gondolájába közel 140 főt képes befogadni, és elég lassan forog ahhoz, hogy kabinjaiból lélegzetelállító képeket készíthessünk. A kiélezett turisztikai versenyben elengedhetetlen, hogy Gyula folyamatosan fejlessze turisztikai piacát, új látogatókat szólítson meg, és ezt a törekvést az önkormányzati szereplők és a piaci résztvevők stratégiai együttműködésekkel és tudatos turisztikai megjelenések kialakításával segítsék elő. Gyula nagy hangsúlyt fektet a turisztikai szezon bővítésére, ahogy az is fontos, hogy a térségben egyre több attrakcióval várják a családokat, fiatalokat és az idősebbeket egyaránt. Ilyen turistalátványosság a minden generáció, a külföldi és belföldi vendégek számára egyaránt különleges élményt nyújtó Gyula Óriáskerék, ami fontos szerepet tölthet be a város regionális turisztikai piaci pozicionálásában.

  • Gyulai albérletek
  • Anyák napi énekek ovisoknak
  • Nyíregyháza budmil bolt
  • AquaPalota Gyula - A Gyulai Várfürdő új családi élményfürdője: Árak - Gyulai Várfürdő, AquaPalota
  • Gyulai várfürdő nyitvatartás karaoke
  • Aldi veszprém nyitvatartás
  • Balaton sound bérlet 2019

Nyitvatartás

A fenti vízes szolgáltatásokon kívül egyéb "szárazföldi" kikapcsolódási lehetőség is biztosított: baba-mama szoba, bébi-és kamaszjátszótér kipróbálására van lehetőség. Tájékoztatjuk Önöket, hogy a koronavírus miatt kihirdetett veszélyhelyzetben meghozott kormányzati és nemzetközi rendelkezésekkel összhangban, az Önök, illetve saját dolgozóink és családtagjaik védelme érdekében a Hunguest Hotels Zrt. által üzemeltetett szállodák 2020. március 22-től felfüggesztették működésüket. A döntéssel a biztonsági megfontolásokon túl elejét szeretnénk venni a tőlünk megszokott magas színvonalú szolgáltatások esetleges romlásának. A már meghozott, és a jövőben esetleg életbe lépő korlátozó intézkedések következtében már nem tudunk az Önök által jogosan elvárt – és saját magunktól ugyanúgy megkövetelt – minőségű szolgáltatásokkal rendelkezésükre állni. Bízunk benne, hogy döntésünkkel Önök is egyetértenek, és ezzel segíteni tudjuk, hogy hamarosan biztonságosan tudjunk találkozni Önökkel! Az elkövetkező időszakra foglalással rendelkező minden vendégünkkel felvesszük a kapcsolatot, illetve szállodáink elérhetőségein munkatársaink szívesen segítenek foglalásokkal, időpontmódosítással, újranyitással kapcsolatban.