Fri, 30 Oct 2020 07:06:07 +0000
pál-utcai-fiúk-1-fejezet

Parc Ferme… 🔀 #CanadianGP 🇨🇦 #F1 — Formula 1 (@F1) June 9, 2019 A vb állása: 1. L. Hamilton 162 pont 2. V. Bottas 133 3. S. Vettel 100 4. M. Verstappen 88 5. C. Leclerc 72 6. P. Gasly 36 Konstruktőrök: 1. Mercedes 295 2. Ferrari 172 3. Red Bull 124 4. McLaren 30 5. Renault 28 6. Racing Point 19 Íme a futam krónikája: Kisebb pánikkal kezdődött a kanadai versenynap a Mercedes és Lewis Hamilton számára, egy ideig kérdéses volt, hogy a címvédő fel tud-e állni a második rajtkockába. Hamilton autóján még szombat délután azonosítottak egy hidraulikai szivárgást, amely forrásának felderítéséhez az egész autót szét kellett kapni. Hamilton autóját végül sikerült kitolni a rajtrácsra, de a helyszínről érkezett hírek szerint az autót nem sikerült százszázalékos állapotba hozni, a fékek miatt maradt némi aggodalom a Mercedes szerelőiben (ezek légtelenítése az utolsó pillanatra maradt). Ez amúgy nem is csoda, egy normál helyzetben hatórás munkával két óra alatt végeztek. A Mercedes korábban világossá tette azt is, hogy Lance Stroll szombati motorhibája ellenére nem fogja letekerni a motorjait.

Forma 1 kanadai nagydíj 2019 download

Hamilton a 40. körben akár nyithatta volna a DRS-t is az egyenesben, de elfékezte a hajtűkanyart, ezzel fél másodpercet veszített. Egy körrel később is hibázott Hamilton, így ismét kívül maradt az egy másodperces határon. A 43. körben Verstappen a fékpedálra kezdett panaszkodni, Vettel tartotta az egy másodperc körüli előnyt Hamiltonnal szemben. Bottas az ötödik helyen megtáltosodott, Ricciardo megelőzése után sorra autózta a leggyorsabb köröket. A 46. kör elején Hamilton hat tizedre került Vetteltől, az egyenesben a címvédő ismét nyithatta a szárnyat, de nem volt támadási helyzetben. A 48. körben Vettel lecsúszott a pályáról, de pont úgy csúszott vissza Hamilton elé, hogy az angol nem tudott előzni. Az angol azonnal jelentette is, hogy szerinte Vettel veszélyesen tért vissza a pályaelhagyás után. Verstappen a 48. körben állt ki kereket cserélni, közepeseket kapott, Hülkenberg mögé állt vissza a hetedik helyre, de nagy gumielőnyben volt az előtte lévőkhöz képest. A versenyirányítás jelezte, hogy vizsgálják a Vettel-Hamilton esetet.

Hamilton nem tudott fogást találni Vettelen, de nem is kellett feltétlenül előznie Vettel öt másodperces büntetése miatt. Az angol bekísérte Vettelt a célba, de hiába lett második, megkapta a győzelmet. Bottas megfutotta a leggyorsabb kört, Vettel pedig a büntetésével majdnem Leclerc mögé is visszaesett, mert a monacói hat másodperccel csapattársa mögött ért célba. Negyedikként Bottas, ötödikként Verstappen ért célba, a további sorrend Ricciardo, Hülkenberg, Gasly, Stroll, Kvjat volt a pontszerző helyeken.

  1. Formula 1 kanadai nagydíj 2019 kezdés
  2. Index – F1 Kanadai Nagydíj – Galéria
  3. Forma 1 2019 kanadai nagydíj
  4. Zsemlés töltelékek készítése
  5. Forma 1 kanadai nagydíj 2019 m4
  6. Chuck palahniuk láthatatlan szornyek 2017
  7. Gyurma 1 éves kortól
  8. Mozgásszervi rehabilitációs intézet budapest university