Fri, 30 Oct 2020 02:12:33 +0000
máv-ingyenes-utazás-múzeumlátogatás

2 PureTech 82 Shine tesztautó ára: 5 088 000 Ft Citroen C3 vélemények Külső: 5 Belső: 4 Ár/érték: 4 Előny/hátrány + Egyedi design, jópofa külső, kellemes belső, kényelmes ülések, gyári fedélzeti kamera – Fogantyúk hiánya, bonyolult rádióváltás, pontatlan váltó, nagy felnivel rázós futómű

Citroen c3 vélemények 2018 dates

Citroen c3 vélemények 2018 interior

  1. Citroen c3 vélemények 2018 interior
  2. Instagram hogyan működik
  3. Nyitvatartás
  4. Everest mancs őrjárat
  5. Citroen c3 vélemények 2018 price
  6. Citroen c3 vélemények 2018 calendar
  7. Ford Fiesta autó izzó - Lumenet
  8. Otp bank egyenleg lekérdezés
  9. Holland tree kecske tartas pictures

Citroen c3 vélemények 2010 relatif

Érdemes elgondolkodni az alternatíván, nem kell rögtön a konkurenciához szaladni, ugyanez az 1, 6 literes dízel 100 lóerővel és 5 fokozatú, kézi kapcsolású váltóval 1, 36 millióval olcsóbban elvihető – igaz, a középső, Style felszereltségnél a remekül világító, futófényes irányjelzővel rendelkező LED-es fényszórókért 330 000 Ft-ot kell fizetni. Ez utóbbit kár kihagyni! Hatalmasak az óraszíjmintás bőrrel borított ülések, jól tartják a testet Az Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!

Citroen c3 teszt 2018

Még a tabletszerűen különálló központi kijelző is jól mutat a középkonzolon. Az érintőképernyő a kezünk ügyében van, ami fontos, mert a szellőzés ezen keresztül szabályozható, viszont nagy virtuális gombokat kapott, nem vonja el sokáig a vezető figyelmét az útról. Csak egy kis peremen kell átemelni a csomagokat, egyébként használható méretű a raktér Tágas, sőt légies a belső, alacsony az övvonal, emiatt előre a kilátás is jó. Nagy és puha első ülései kényelmesek. Mivel a Citroën következetesen elhatárolódott a sportosságtól, a futómű is lágyan ringatózik, orra indulásnál megemelkedik, fékezésnél bólint, a karosszéria kanyarban érezhetően dől. Úttartása elmarad a sportosabb riválisokétól, ezt a lengéscsillapítás hangolásánál igyekeztek kompenzálni, emiatt úthibákon, keresztbordákon ráz a felfüggesztés. Minimális erőszükséglete ellenére a kormány azonnal reagál, jól kezelhető az autó, nincs is szükség közvetlenebb vezethetőségre. Szűkösnek látszik a motortér, pedig a C3-asban van elég hely a fényszóró mögött az izzócseréhez is Hogy miért érdemes költeni az 1, 2 literes, 110 lóerős, turbós csúcsmotorra?

Mert a benzines választék középső tagja, a szintén 1, 2-es, 82 lóerős szívó változat sztrádatempónál az egyébként élénk viselkedése ellenére kissé vérszegény. Az alacsony fordulaton terhelhető, egyenletes teljesítményleadású turbómotor jó választás annak, aki gyakran jár országúton, autópályán. 2500-as fordulatnál már hallható jellegzetesen háromhengeres hangja, mégis a gördülési zaj jut el a legjobban az utasokig. Bár nem számít sportosnak, a hatfokozatú váltó áttételezésével elfogadható a gyorsulása, és 130 km/órás tempónál is 3000-es fordulat alatt dolgozik. A 82 lóerősénél ugyan kedvezőbb, a 6, 9 literes átlagfogyasztás megkérdőjelezi a háromhengeres felépítés létjogosultságát. Sportosságot nyomokban sem tartalmaz a franciásan kényelmes futóműhangolás Tetszett • stílus, hangulat • tágas utastér • ár/érték arány Nem tetszett • kicsi rekeszek • hátul hiányzó belső világítás Összegzés Ideális külső-belső méretű és teljesítményű kisautó a legerősebb C3-as, amely városon kívül is bizonyít.